PLUS SPORT Hajduk

Trener Kopić na konferenciji za medije: “Neka ovo bude samo podloga i temelj za proljeće”

foto: Screenshot // Youtube

Trener Hajduka Željko Kopić održao je na Poljudu završnu konferenciju za medije na kraju polusezone na kojem je rezimirao sve ono što je napravio u 35 dana trenerskog mandata na klupi Bijelih…

– Sretan sam i zadovoljan ostvarenim, ali ovo neka bude samo podloga i temelj za proljeće. Imamo dvije strane, jedna je rezultat koji je dobar, gdje smo u pet kola ostvarili 13 bodova, što je najkvalitetniji učinak u ligi. Ušli smo u polufinale Kupa i to su rezultati koji me čine zadovoljnim i ponosnim na ono što smo u kratkom periodu odradili. Što se tiče dojma, moramo to analizirati, nakon čega ćemo donijeti konačne procjene – rekao je među ostalim, trener Kopićpredstavnicima medija danas u Novinarskom salonu na Poljudu.

Trener Hajduka osvrnuo se i na zimski prijelazni rok te potrebno osnaživanje momčadi.

Sportski direktor Mario Branco zna sve što mislim i razgovarali smo što nam je potrebno. Neću reći ni bekovi, ni vezni. Nikome neću reći da mi nije dovoljno dobar. Neću s vama ići u detalje, a s igračima sam se nakon zajedničke večere razišao a da im nisam rekao sa čime jesam ili nisam zadovoljan. Nastavljamo brzo, okupljanje je 7. siječnja, sutradan prvi trening, 16. već letimo za Tursku.

 

 

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */