PLUS Hrvatska

DALMACIJA PLUS OSOBA GODINE // Izaberite osobu koja zaslužuje titulu Osobe godine

Glasovanje završeno 31.12.2017. u 23:59! Sretna Nova godina!

Uredništvo našeg portala izdvojilo je deset osoba iz Dalmacije koji su obilježili 2017. godinu. No, odgovornost proglašenja osobe godine ipak ćemo prepustiti vama – našim čitateljima. Vašim glasovima tako ćemo izabrati Osobu 2017. godine.

Na listi se nalaze i osobe kojima zasigurno možemo pronaći i pokoju manu, no na to smo uglavnom zažmirili i sastavili listu ljudi koji su svojim potezima na razne pozitivne načine obilježili život u Dalmaciji u 2017. godini. Sastavljanje liste nije bilo lako i zasigurno da u Dalmaciji postoji još osoba koji zaslužuju biti dio nje, no naše uredništvo je izabralo dolje navedene.

Lista se sastoji od čak tri imenjaka koji nose ime Ante – Bilić, Pranić i Janković, splitskog i dubrovačkog gradonačelnika, splitsko-dalmatinskog župana, zapaženih aktivista koji su ostvarili značajne rezultate svojim djelovanjem, dvoje prekrasne djece zbog kojih je Dalmacija plakala te direktora Split parkinga koji je u 2017. godini od ovog komunalnog društva napravio čudo. Ipak, izbor je na vama, izvolite…

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */