Split

Splitski gradonačelnik priredio druženje s novinarima koji prate rad gradske uprave

Grad Split

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u Galeriji umjetnina priredio je tradicionalno blagdansko druženje sa splitskim novinarima koji prate rad Gradske uprave.

Zahvaljujući se na suradnji u proteklom razdoblju gradonačelnik je novinarima zaželio svako dobro u nastupajućoj godini sa puno dobrih vijesti.

– Vjerujem da ćemo ih mi producirati. One koje nisu dobre, vi ćete ih objaviti, a mi ćemo se truditi učiniti ih boljima. Ovo je vrijeme kada se trebamo prisjetiti dobrih stvari i biti ljudi dobre volje, jer jedino tako naš grad može ići naprijed. Opetujem svoju zahvalnost za kvalitetnu suradnju priželjkujući i u budućnosti tako dobar odnos – kazao je splitski gradonačelnik pozvavši sve novinare da se opuste i uživaju u zajedničkom druženju.

U ime novinara se obratio novinar HINA-e Pejo Gašparević, te uz čestitku kolegama, zahvalio gradonačelniku na nastavljanju njegovanja lijepog odnosa gradske vlasti i medija.

– Gradonačelnik je počeo svoj mandat kao ni jedan do sada, obilježivši ga snažnim potezima i hvatajući se u koštac sa problemima Žnjana i Karepovca – pričama o kojima se godinama govorilo, a ništa se nije radilo. On je u šest mjeseci uspio pridobiti raspoloženje javnosti na svoju stranu – rekao je Gašparević, zaželjevši gradonačelniku, njegovoj obitelji i suradnicima sretnu novu godinu i da nastave kako su počeli.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */