Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Turizam

Promotivna akcija “Tjedan odmora vrijedan”

Promotivna akcija “Tjedan odmora vrijedan nastavlja se od 16.-25. listopada 2020. godine. Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći upola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

“Cilj ove akcije je potaknuti domaće tržište na turističke aktivnosti u razdoblju pred i post sezone. Prvi tjedan odmora započeo bi 16. i završio 25. listopada 2020. godine. U tom razdoblju željeli bismo svim građanima Republike Hrvatske omogućiti da mogu posjetiti i upoznati razne dijelove naše zemlje, nudeći im upola niže cijene na sve turističke proizvode i usluge; smještaj, prijevoz, ugostiteljstvo, posjeti nacionalnim parkovima, kazalištima, adrenalinskim aktivnostima i sl.

U akciju se mogu uključiti svi sa turizmom povezani subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode, nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, zdravstveni turizam, nautika, ugostitelji i dr.” – poručuju iz Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

Hrvatska turistička zajednice ponovo će aktivirati internet stranicu www.tjedanodmoravrijedan. na kojoj će svi zainteresirani u nekoliko jednostavnih koraka moći uključiti u obujmu odnosno kapacitetima prilagođenim vlastitim mogućnostima te svoje cijene prilagoditi određenim uvjetima Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice koji su nositelji projekta.

Također, provest će se velika nacionalna medijska kampanja kojom će se animirati domaće turiste na korištenje aktivnosti i usluga hrvatskog turističkog tjedna. Svi sudionici koji se odluče biti dijelom ove kampanje ma svojim će objektima moći izložiti vidljive službene vizuale.

Rok za sudjelovanje u promotivnoj akciji “Tjedan odmora vrijedan” je do 1. listopada 2020. godine.

Možete se registrirati ovdje, besplatno unijeti svoju ponudu te u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Šibensko-kninska

Počinje pakleni listopad za Narančaste...

Kolumna

25. studenog 2018. hrvatska Davis Cup reprezentacija osvojila je "salataru", drugi put u povijesti