Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Splitsko-dalmatinska

Veći dio Trogira i okolice dobit će kanalizaciju do kraja 2022. godine

U prostorijama splitskog “Vodovoda i kanalizacije” potpisan je ugovor vrijedan gotovo 140 milijuna kuna za izgradnju dijela sekundarne kanalizacijske i vodoopskrbne mreže na području gradova Kaštela i Trogira, te općina Okrug i Seget, piše SD.

Radi se o dijelu projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture područja Kaštela-Trogir, koji se sufinancira novcem iz EU-ovih strukturnih i investicijskih fondova. Potpisivanju je nazočio Ante Bilić, trogirski gradonačelnik, koji je pojasnio kako se planira izgraditi oko 20 kilometara kanalizacijske mreže te oko devet kilometara vodovoda.

Kako doznajemo, planirani su i tlačni cjevovod Balan – Rožac, podmorski cjevovod kopno – Čiovo, te stanice Saldun i Mastrinka.

– Projekt treba biti realiziran do kraja 2022. godine, a radovi će početi ovog proljeća – rekao je Bilić.

Potpisivanju ugovora nazočili su Predrag Zekić, direktor solinske tvrtke “Vodoprivreda Split”, Tomislav Šuta, čelni čovjek “Vodovoda i kanalizacije”, te predstavnici lokalnih vlasti Kaštela, Okruga i Segeta.

Izvor fotografije:

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Zanimljivosti

Prethodnih dana na društvenim mrežama se proširila vijest da ako se javite na ovaj broj, vrlo je vjerojatno da ćete ostati bez novca. Brojni...

Događanja

Pogoditi dobitne brojeve lutrije san je svakog igrača Eurojackpota. Budući da se lutrija u potpunosti temelji na sreći, nije tako lako napraviti pravi izbor....

Šibensko-kninska

Počinje pakleni listopad za Narančaste...

Kolumna

25. studenog 2018. hrvatska Davis Cup reprezentacija osvojila je "salataru", drugi put u povijesti