Split Život & Kultura Kultura

PANEL DISKUSIJA U INFO ZONI// Kolika je važnost suradnje mladih i donositelja odluka?

Panel diskusija “Važnost suradnje mladih i donositelja odluka: Savjeti mladih” održat će se u srijedu, 13. prosinca, u 17 sati u prostoru Info zone (Jerina 1).

Uz predstavnike Grada Splita i Grada Karlovca te predstavnike Savjeta mladih obaju gradova, u izlaganju će se pridružiti i predstavnica Mreže mladih Hrvatske, a u diskusiji se očekuje i sudjelovanje mladih te predstavnika udruga mladih i za mlade. Sudionici će razgovarati o problemima na koje su nailazili pri uključivanju mladih u procese donošenja odluka te primjerima dobre prakse, a detektirat će i mogućnosti napretka u suradnji mladih i donositelja političkih odluka.

Panelisti su: Antonia Kuzmanić, predsjednica Savjeta mladih Grada Splita; Renato Bukovac, član Savjeta mladih Grada Karlovca; Marina Kuzmanić-Petreš, Savjetnica za odnose s mladima, nacionalnim manjinama i vjerskim zajednicama pri Gradu Splitu; Davorka Radović, Viša stručna suradnica za rad s mladima pri Gradu Karlovcu te Petra Pekica, voditeljica programa Politike za mlade u Mreži mladih Hrvatske.

Diskusiju povodom skorog natječaja za članove gradskog Savjeta mladih organizira Info zona u suradnji sa Savjetom mladih Grada Splita.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */