Split

Održana treća ‘Noć Neretvana’ u Splitu

Uz mnoštvo neretvana iz Splita i doline Neretve kao i njihovih prijatelja, večeri se odazvao i veliki broj uvaženih gostiju, između ostalih župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban,  dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita Nino Vela, gradonačelnik Opuzena Ivo Mihaljević, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, predsjednik gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić, predsjednik općinskog vijeća Općine Kula Norinska Nikola Batinović, predsjednik udruge Dani Neretve u Zagrebu Antonio Volarević… i brojni drugi

– Bila je ovo još jedna prava neretvanska fešta u kojoj se uživalo uz neretvanske delicije, liske i brudet koji je bio odličan zahvaljujući kuharima iz Zažablja te vino neretvanskih vinara (vinarija Terra madre i Rizman). U glazbenom dijelu kao i svake godine do sada nastupio je KUD Metković te grupa Vertigo i Branko Medak koji su atmosferu doveli do usijanja.

Zahvale također idu i našem Milojku Glasoviću koji se potrudio kao i prošle dvije godine te ispred same dvorane napravio neretvanski ugođaj.

Organizirana je bila i lutrija u kojoj su se mogle izvući mnogobrojne nagrade od kojih treba istaknuti glavnu nagradu lasersko skidanje dioptrije u klinici Svjetlost kojoj i ovoga puta zahvaljujemo kao i njezinom vlasniku prof.dr.sc. Nikici Gabriću.

Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog hvalevrijednog događaja. – kazali su organizatori.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */