ANTIDEPRESIV PLUS Ljepota Zdravlje

MORATE IH IMATI // Nemate pojma za što vam sve mogu pomoći hidrolati od smilja, ružmarina i mirte…

Hidrolati koje vam predstavljamo su bez dodataka konzervansa i alkohola. Mogu vam poslužiti za vodene faze krema i maski, za obloge, za čišćenje i toniziranje kože ali pomoći i kod crvenih i umornih očiju. Dolaze u manjem i većem pakiranju i to s dodacima smilja, mirte i ružmarina…

Smilje

Osim kao tonik kod osjetljive i zrele kože, hidrolat smilja se može koristiti i za vodene faze krema i maski, za obloge i oralno. Djeluje protuupalno, pojačava apsorpciju hematoma,jako je dobar kod sportaša nakon napornih treninga zbog svog protuupalnog i blagog analgetskog djelovanja. Potiče zarastanje rana i ožiljaka, reducira otkline. Snažno regenerira stanice kože i pojačava protok krvi. U njezi kože je idealan za osjetljivu i umornu kožu; za njegu zrele kože ga kombiniramo sa hidrolatima sjemena mrkve, hamamelisa, bušina; u njezi osjetljive kože kombiniramo ga sa rimskom kamilicom, hamamelisom, stolisnikom.

Mirta

Hidrolat mirte cineol potiče cirkulaciju u koži i obnovu stanica, a djeluje i protuupalno. Korišten kao tonik ugodnog je mirisa, njeguje i osvježava kožu, a u kozmetičkim pripravcima, kremama i losionima, daje lijepu mirisnu notu. Koristi se u oblozima za oči za tretiranje alergijskih upala očiju, kao i kod crvenih i umornih očiju. Kao tonik koristi se kod masne i mješovite kože, a kao vodena faza u izradi krema može se koristiti za sve tipove kože. Ima anti – age djelovanje.

Ružmarin

Na koži djeluje na srednji sloj epidermisa, tako da smiruje iritacije i reducira prištiće. Može se koristiti kod zatvorenih pora, za toniziranje kože i čišćenje. S obzirom da ima antioksidativno djelovanje koristi se kod svih regeneracijskih tretmana kože. Pogodan je za njegu gotovo svih tipova kože; smiruje iritacije, pročišćava kožu, tonizira tkivo.. U kombinaciji sa hidrolatom smilja imamo savršen tonik za zrelu kožu. Kombiniran u osvježivačima prostora poboljšava koncentraciju i budnost te održava nosnu sluznicu vlažnom, a dišne putove čistima.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */