Magazin

Mladi student informatike iz Sinja snimio pjesmu o samačkom životu u hladnoj studentskoj sobi

Ovih dana internet je pomalo “zaludila” pjesma mladog Stipe Bilokapića iz Sinja, inače apsolventa na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nakon duže pauze u svom životu, Stipe je ponovno uzeo gitaru u ruke, kako sam kaže “ponovio ona tri akorda koja zna” i snimio pjesmu koju je nazvao ‘Ja ću zato’.

“Ja ću zato” je napisana nekad prošle godine, mislim u ovo vrime. Zapravo, nisan stoposto siguran. Jednostavna je, a uz to je reakcija na samački život u nekoj hladnoj studentskoj sobi u Varaždinu. Jednom prilikom su mi u glavu došli neki akordi, neka melodija koju san stavio ispod teksta i to je bilo to. Nakon toga ništa nisan radio godinu dana. Prije par dana, nakon ručka u menzi otiša san do prijatelja s faksa na kavicu, inače producenta Minimal Deep Tech glazbe, i putem nam je palo na pamet da bi mogli snimit onu jednu pismu „Ja ću zato“. Pokupio san gitaru i u idućih par dana (većina je odrađena to popodne) završili smo s mixom i masterom trake.

Sve što se nakon toga dogodilo, Stipu je u potpunosti iznenadilo.

Kada je sve bilo gotovo i kada smo je pustili prijateljima reakcije su bile predobre, pa je nismo mogli ostaviti samo u ekipi. Morali smo je objavit. Pisma je hit, catchy je, zarazna, vesele su bile reakcije ljudi.

A kako to sve zvuči, možete poslušati u ovom videu:

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */