PLUS Magazin

Lorena Bućan odradila izvrstan nastup u Supertalentu, oduševila žiri i publiku, no nažalost nije prošla u finale

Foto: Supertalent/NOVA TV

Splićanka Lorena Bućan sinoć je nastupila u polufinalu Supertalenta, no nažalost nije se plasirala u finale, baš kao ni cure iz splitskog Centra plesa.

Bez obzira na krajnji ishod polufinala Lorena je oduševila publiku, gledatelje ali i žiri.

– Razina tvoje zrelosti u interpretaciji, stavu, u činjenici kako si ušetala na pozornicu i unatoč pritiscima ovo odradila je tvoj prvi Supertalent. Tvoj drugi Supertalent je tvoj vokal. Treći Supertalent, i to je nešto što se ne da naučiti, jest način na koji osjećaš i prezentiraš glazbu – rekla je Martina Tomčić.

– Lorena, prvi talent što ti je Martina rekla jest tvoja osobnost. Imaš takvu osobnost da ćeš se probiti uvijek i proći dalje. Svidjela mi se tvoja koreografija. Puno ozbiljnije izgledaš ovako sređena nego što si bila na audiciji – komentirao je Davor Bilman.

– Izgledaš prekrasno, da sam te vidjela danas, ne bih te prepoznala. Izgledaš zaista divno. Martina je rekla sve što se tiče tvog vokala. Večeras imamo i sestre Ramljak koje su pomele pozornicu, tako da imaš jaku konkurenciju. Jako puno nas ljudi gleda, prepustit ćemo tvoju sudbinu ljudima koji nas gledaju – rekla je Maja Loreni.

– Ja sam nakon cijele situacije oko audicije jedan od tvojih najvećih navijača. Ovo je bilo još bolje od audicije, zaslužuješ ući u finale – rekao je Janko Popović Volarić.

U emisiji su nastupile i djevojke iz Centra plesa Split i to u ručno izrađenim impozantnim kostimima.

– Reći ću ovo polako i oprezno kako bi svi razumijeli. Izreka kaže da dobra prilika nije dobra prilika ako je svi vide. Što se tiče vašeg nastupa, rekao bih da ste bile dosta mudre. Nije bilo dobro, no bilo je bolje nego prošli put – rekao im je Davor Bilman.

– Ja ću ostati prilično pri svojoj izjavi iz audicijskog dijela. U kombinaciji sve četiri, da je ovo bila audicijska točka, možda biste dobile tri jedan od nas,međutim ja i dalje smatram da ovo nije smjelo biti u polufinalu – rekla je curama Martina Tomčić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */