PLUS Dalmacija

Makarani će Novu dočekati sa Željkom Bebekom i Roso bendom

Screenshot: YouTube

Najluđu noć u godini Makarani i svi njeni gosti u nedjelju će moći provesti na organiziranom dočeku Nove godine na Kačićevu trgu, u Božićnom gradu, gdje će ih zabavljati Roso bend i legenda hrvatske estrade Željko Bebek.

Slava i uspjeh grupe Bijelo dugme s kojim se proslavio u 70-im godinama prošlog stoljeća i dogurao do statusa najvećih zvijezda u nekadašnjoj državi, a potom i uspješna solo karijera koja mu je iznjedrila niz hitova u posljednjih tridesetak godina, ovog 72-godišnjeg pjevača smještaju među najuspješnije rock i zabavne izvođače s ovih prostora, a kako je i sam kazao u kratkom razgovoru za Makarska.hr uoči dolaska u Makarsku, 2017. mu je donijela mnogo dobrog na poslovnom planu. Naime, Bebek je ove godine objavio novi album pod nazivom ‘Ono nešto naše’ te postigao popriličan radijski uspjeh istoimenim singlom kao i hitom ‘Prvak svijeta’, zabilježio je lijep broj nastupa, a ovaj novogodišnji će mu biti i prilika da se nakon dužeg vremena ponovno sretne s našim krajem.

– Još tamo na početku karijere smo nekoliko puta s Bijelim dugmetom dolazili u Makarsku i Bašku Vodu gdje se sviralo, ali moram priznati da me već dugo vremena nije bilo kod vas. Godina koja upravo ističe bila mi je vrlo uspješna, s novim albumom i jako slušanim pjesmama, a sve je to nadograđeno s brojnim nastupima. A kako dugo nisam dolazio u Makarsku, uistinu se jako radujem novogodišnjem koncertu i od srca pozivam sve građane i građanke da nam se pridruže na Kačićevu trgu gdje ćemo zajedno završiti 2017. godinu i započeti novu – poručuje Željko Bebek.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */