PLUS ANTIDEPRESIV PLUS Magazin

KOLUMNA // Kava sa šljokicama: Što mislim o Carrie Bradshaw…

Ovo je moja posljedna kava sa šljokicama u ovoj godini i, uz onih par puta kad sam sje*ala, čitali ste me ukupno osamnaest puta. Mislila sam vas za zadnju kolumnu poštedit psovanja, muško-ženskih odnosa i ostalih pi*darija koje inače čitate. Mislila sam pisat nešto iole pametno kako bi vas nadahnila za sljedeću godinu, kako bi vam dala nadu i kako bi svaka single cura koja pročita zadnju šljokičastu kolumnu pomislila da će baš u 2018. godini nać momka. Ali, draga, zaje*ala sam. Momka ćeš nać, kad i ja, a to je kad digneš to salasto dupence sa kauča, ugasiš Sex i grad, i izađeš vanka jer zgodnih momaka, vjerovala ili ne, ima puno.

Sad kad smo to rješili, vratimo se na još jednu kavu posutu hejtom, psovanjem i, naravno, šljokicama.  Jučer sam, po stoti put, ko većina single cura gledala Sex i grad. Ima nešto u tome kad gledaš glupu seriju, jedeš kokice u krevetu i psuješ na cili muški rod jer ti se, eto, može. Jedna od retardiranijih stvari koje sam u životu doživila je to šta svaka, ali baš svaka, ženska ekipa uvik vodi jednu raspravu oko Sex i grada, a to je koja je ona lik. I svaka, al baš svaka, ženska oće bit Carrie.  Svi već znaju da je najružnija ženska u ekipu Miranda za koju, je*iga, svi misle da je lezba i da se potajno dira na Carrie. I potpuno je irelevantno to šta je ženska je*ena odvjetnica i šta se, budimo realni, prva udala, al’ potencijalna lezba je potencijalna lezba. Sljedeća po redu je Charlotte. Ajde, ona sama po sebi nije toliko strašna iako realno izgleda k’o da potajno želi da je Christian Grey odvede u svoj pleasure room iako momka nije imala od prošle godine. I polako dolazimo do nešto manje omraženog lika, a to je Samantha. Ženska koja je je*eni marketing mag, a cili život joj se vrti oko seksa. Kad Samantha kaže da u faking New Yorku nema dovoljno muškaraca zato postoji samo jedan razlog, a to je taj šta je svakog poje*ala. U životu je imala dvi velike ljubavi, a jedan od njih je Richard koji je široj javnosti posta poznat po rečenici koju mu je Samantha jednom rekla, a koja je kasnije postala popularna jednako k’o i rečenica Marilyn Monroe, poznatija ko droljicina naslovna fotografija, a to je „Give a girl the right shoes and she can conquer the world“. Enivej, Samantha je Richardu rekla jednu od najslavnijih rečenica Sex i grada, a to je „I love you, but… I love me more.“ No shit, Sherlock. Skužaj, Samantha. Koga bi to drugog tribala volit više nego sebe? Al’ ajde, ona mi je okej lik. Ženska ima smisla za humor, puno psuje i puno se je*e i time me, u mnogo toga, podsjeća i na mene, osim u ovom potonjem, jer je*iga, nije tajna da mi je seksualni život ko turistička sezona u Splitu. Zimi. I za kraj, svima najdraža, Carrie. Osoba u koju se ugledaju sve djevojčice, cure, žene, majke, pa čak i bake… Carrie je ono šta svaka od nas želi bit. Žena koja nije jela da bi mogla kupit novi Vogue i  žena koja će, kako sama kaže, živit u svojoj cipeli. Bravo, majke, što učite dicu da budu ko Carrie jer puno je važnije imat dobru cipelu na Manhattanu kao siguran put ka udaji nego financijsku stabilnost i stan u Bronxu. Budimo realni, Carrie se je*e skoro koliko i Samantha, ali ona to radi iz drugih razloga, a to je tražeći ljubav. Bitch please, droljo, there is no difference.

I to je to… Dame i gospodo (znam da vas ima), došli smo do zadnje kolumne u ovoj godini, a ja se nadam da ćete vaša nedjeljna popodneva i u sljedećoj godini provoditi uz Lucina raspoloženja „malo bi plakala, malo bi se kupala u šljokicama“, a Luce će vam, zauzvrat, još puno psovati.

Nastavit će se…

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */