Dalmacija

BOŽIĆNI SAJAM U TRILJU // Uz gastronomske specijalitete triljskog kraja, reru i gusle pogledajte modnu reviju

Turistička zajednica grada Trilja 17. prosinca organizira 5. Božićni sajam koji će se održati na parkingu kod visećeg mosta od 10 do 15 sati. Program počinje svečanim otvaranjem i početkom natjecanja u pripremi fritula. Od četiri prijavljene ekipe, stručni žiri će odabrati najbolje i najukusnije fritule te kuharima dodijeliti nagrade.

Na ovogodišnjem sajmu naše goste očekuje i degustacija gastronomskih specijaliteta restorana triljskog kraja te nastup Udruge reraša i guslara, triljskih mažoretkinja te djece iz Društva Košuta. U raznovrsnoj ponudi božićnih ukrasa i rukotvorina, te meda i medarskih proizvoda, sigurno ćete pronaći ideje za božićne poklone za vaše najmilije, te na taj način i podržati rad i trud svih izlagača – poručuju iz Turističke zajednice Trilja.

Kao poseban dio ovog događaja navode ‘Advent na mostu’ koji počinje u 14 sati, a riječ je o modnoj reviji na visećem mostu u kojoj sudjeluju učenici 3. a razreda OŠ Trilj. U izradi kreacija koje će nositi sudjelovali su i sami učenici po uputama modne kreatorice Darije Mravak te Brankice Marinović.

Reviju će osim učenika nositi Ivan Tadić, Katarina Banić, Gabrijela Periš, i prve male miss Trilja: Marija Dragušica Kotromanović, Anđela Pavić, Antonija Ćaleta te učiteljica Dajana Omrčen koje će biti u kreacijama modne dizajnerice Darije Mravak. Marijana Vukan, Vinka Radman i Marija Gabričević su zadužene za make up i frizure, a ostali roditelji učenika 3.a pomažu oko cjelokupne revije. Učiteljice Ana Ćaleta, Nada Lapić, Niveska Juraga Kovačev, Sandra Bešlić i knjižničarka Marija Čelan Mijić zadužene su za sve segmente revije – poručuju iz triljske TZ.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */