PLUS ANTIDEPRESIV PLUS Shopping & Stil Magazin

Ako još nemate božićni poklon za vašeg muškarca, ovi bi ih prijedlozi mogli oduševiti!

Božić i vrijeme darivanja nam se opasno približavaju, a vi još ne znate što biste poklonili vašem muškarcu? Ove godine ne želite “klasične” poklone, a kreativnost vam nije jača strana? Ne očajavajte jer ovom prilikom vam donosimo tri poklona na koje ni jedan muškarac neće ostati ravnodušan!

Maya Loves Mr. Bowtie

Unikatno rađene mašne postale su hit posljednih godina, a od nedavno na tržište nam dolazi i mašna u nešto drugačijem obliku. Izrađena od drva, prikladna za muškarce i žene, idealan je poklon ispod bora, a koji će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju vašeg muškarca.

„SCRATCH IT“ mapa svijeta

Ima li ljepšeg poklona za putnika od personaliziranih mapa Europe i svijeta na kojima možete izgrebati zemlje koje ste do sada proputovali? Naravno, postoji – avionska karta za dugoželjenu destinaciju, ali ni ove mape nisu nimalo loš poklon! Sve karte imaju premaz koji se izgrebe te se ispod krije države, a grebanjem karte dobivate jedinstveni pregled svojih putovanja.

Buket piva

Nije tajna da sve žene vole dobiti buket ruža na pokolon, ali postoji i onaj buket koji je ipak prikladniji za muškarce. Buket piva savršen je poklon za sve pivoljupce. Sami slažete idealnu kombinaciju odabirom jednog po jednog piva, a potrebno je samo kliknuti na gumb “Izaberi” ispod odabranog piva i tako skupiti svojih 6 favorita. Na kraju odaberite boju mašne i upišite tekst za poruku i vaš je buketić spreman za slanje na kućnu adresu vama ili dragoj osobi. Kako bismo olakšali kupovinu, piva možete filtrirati po kategorijama. Sigurni smo da će ovakav poklon svakome izmamiti osmijeh na lice.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */