Magazin

Dorian Crnković pobjedio u “Životu na vagi” i osvojio 150 tisuća kuna

Foto: RTL

U prepunom studiju RTL-a sinoć je, uz voditeljicu Marijanu Batinić i trenere Sanju Žuljević i Marija Mlinarića, proglašen pobjednik druge sezone showa Život na vagi, Dorian Crnković iz Zagreba. 23-godišnji Zagrepčanin osvojio je bogatu novčanu nagradu od 150 tisuća kuna izgubivši nevjerojatnih 77 kilograma i ostavivši ama baš sve bez teksta!

– Znao sam da ću pobijediti jer sam s tim ciljem i ušao u show, no presretan sam svejedno! Ne znam na što ću još potrošiti novac, ali fešta neće nedostajati – proslavit ću pobjedu zajedno s rođendanom koji mi je u prvom mjesecu – zadovoljno je rekao Dorian, kojeg mnogi nisu prepoznali kada je ušetao u studio.

Simpatični Zagrepčanin iz Rudeša u show je ušao sa 177,6 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 100,6 kila, -77 manje nego kada je ušao u show, s postotkom izgubljene tjelesne mase od 43,4 %.

I Jelena Putnik imala je razloga za slavlje jer je kao ne-finalistica, s najvećim izgubljenim postotkom, osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna. Jelena je u show ušla sa 112,9 kilograma, a onda sve šokirala kada je u seksi izdanju prošetala studijem i stala na vagu koja je pokazala brojku od samo 67,7 kilograma. Plavokosa Zagrepčanka skinula je 45,2 kilograma, odnosno izgubila 40% tjelesne mase. Jelena je prva osoba u ove dvije sezone koja je došla ispod 70 kila.

– Osjećam se ponosno i zahvalno na pruženoj prilici od strane RTL-a, koja mi je omogućila promjenu u životu. Moja prognoza se ostvarila, što nije ni čudno s obzirom na vrhunsku trenericu Sanju koja me bodrila, motivirala, ali i vjerovala u mene kada mi je bilo najteže – rekla je Jelena, koja novac misli uložiti u edukaciju vezanu za sport i prehranu.

Također, Jelena je rekla i da joj je drago da su ona i Dorian bili u različitoj natjecateljskoj skupini jer da su bili u istoj, netko od njih dvoje ne bi osvojio nagradu.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */