Dalmacija

Večeras koncerti u Božićnom gradu u Kaštelima, sutra podjela bakalara i igrokaz

Božićni program 2017. u Kaštelima nastavlja se mnoštvom zanimljivih događanja, glazbeno – scenskih igrokaza i predstava, te humanitarnih priredbi među kojima je i Božićni grad – popularne kućice uz bogat glazbeno – scenski program, a posjetitelji će u programu moći uživati do blagdana Sveta tri kralja.

Jedan od najzanimljivijih događanja u Božićnom gradu na Brcu u Kaštel Starom je koncert Mate Bulića koji je na rasporedu ovoga četvrtka 21. prosinca 2017. s početkom u 21 sat.

Unatoč pravim zimskim temperaturama, Mate Bulić će sa svojim glazbenim sastavom, hitovima rasplesati i ugrijati posjetitelje popularnih kućica.

U organizaciji PŠK Srdela u petak 22. prosinca 2017. u 17 sati na Brcu u Kaštel Starom dijelit će se vino, kruh i 600 porcija bakalara. Svi koji budu željeli mogu ostaviti svoje donacije koje će biti dodijeljene socijalnoj samoposluzi u Kaštelima.

Bakalar će dijeliti i predstavnici Grada Kaštela na čelu s gradonačelnikom Denisom Ivanovićem i njegovim zamjenikom Grgicom Benutićem.

Prošle godine smo donacije od podjele bakalara prikupljali za obnovu vodotornja u Vukovaru, a ove godine sredstva idu socijalnoj samoposluzi. Cilj nam je najpotrebitijim Kaštelanima uljepšati nadolazeće blagdane – poručuju organizatori iz PŠK Srdela.

Sponzori podjele bakalara su Grad Kaštela i Turistička zajednica Kaštela.

Bogat program Božićnog grada nastavlja se sat vremena nakon podjele bakalara. Na Brcu u Kaštel Starom u 18 sati počinje igrokaz pod nazivom “Bog koji dolazi”, a pripremila ga je Udruga sveti Jeronim.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */