Dalmacija

U Kaštelima započinju humanitarne sportske igre Karnevalskih udruga

Božićni program Grada Kaštela nastavlja se i idućih dana. Uz Božićni grad na Brcu u Kaštel Starom gdje svake večeri nastupaju DJ-evi i brojni bendovi, u iduća dva dana održat će se i preostali program kojeg predstavljaju udruge i društva.

Najprije stiže sveta Luce na lukšićko brce, a u Kaštel Starom održat će se humanitarne sportske igre karnevalskih udruga.

Sveta Luce, zaštitnica slijepih, ratara, staklara, krojača i kovača, ove srijede 13. prosinca 2017. u 14 sati, posjetit će kaštelansku djecu, koja će je dočekati na brcu u Kaštel Lukšiću.

Sveta Luce će i ovoga puta donijeti slatke poklone namijenjene djeci, a koje su organizatori događanja, MO Kaštel Lukšić, Udruga Miljenko i Dobrila, LU Kaštilac i PŠD Galeb, osigurali uz pomoć sponzora.

Tom prigodom bit će upriličen prigodni program u kojem će nastupiti dječji zbor OŠ “Ostrog” i djeca iz OŠ “Knez Mislav” Kaštel Sućurac. Nakon toga uslijedit će krafne, slastice, sokovi i slatki pokloni kojima će sveta Luce razveseliti djecu.

U slučaju lošeg vremena program će se održati u dvorcu Vitturi.

Organizatori istu večer s početkom u 18 sati, na lukšićkom brcu pripremaja lovačku večer.

Uz lovce koji će dijeliti besplatno spizu od divljači i kuhano vino, publiku će raspjevati Branko Medak.

U četvrtak, 14. prosinca 2017. u 18 sati na brcu u Kaštel Starom održat će se humanitarne sportske igre karnevalskih udruga u organizaciji Turističke zajednice Kaštela i Udruge Šušur u suradnji s krnjevalskim udrugama. Prisutni će tako moći uživati u zabavnom programu poput nošenja fritula na kućerinu, a gledat će ples s fritulama i jedenje fritula zatvorenih očiju i vezanih ruku.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */