PLUS Zadar Dalmacija

Trodnevni doček Nove godine u Zadru uz TBF, Jacquesa, Škugora, Bralića i klapu „Intrade“

Kada u noći 31. prosinca s bine na Narodnom trgu krene novogodišnje odbrojavanje s Tomislavom Bralićem i klapom „Intrade“, bit će to vrhunac jedinstvenog trodnevnog spektakla dočeka Nove godine u Zadru. Grad Zadar i Turistička zajednica Grada Zadra dali su oduška ovogodišnjem ispraćaju stare i dočeku nove 2018., pa će Zadrani osim Bralića i klape „Intrade“ na Silvestrovo još slušati šibenskog slavuja Marka Škugora, a dan i dva ranije vrhunske izvođače na centralnom adventskom trgu – legendarni splitski „TBF“ i omiljenog Jacquesa Houdeka.

Imali smo sjajne i pozitivne reakcije nakon prošlogodišnjeg dočeka Nove godine u Zadru.Cijeli je Poluotok bio pun, slavilo se na brojnim trgovima u sjajnom novogodišnjem raspoloženju. Zadranima i svim gostima našeg grada željeli smo ponovno pružiti vrhunski novogodišnji ugođaj, ali smo nadopunili program i ponudili tri danaatraktivnog dočeka Nove godine s vrhunskim glazbenicima i sadržajan program za djecu – kaže direktor Turističke zajednice Grada Zadra Ante Rados.

Tako će već 29. prosinca od 21 sati na Trgu Petra Zoranića cijelu priču otvoriti „TBF“. Ovog ljeta nastupili su u caffebaru „Kult“, prije toga bezbroj puta na različitim mjestima, ali nikad na „Adventu u Zadru“ i nikad na adventskom trgu.

Zadar nikad ne zaobilazimo, a iznimno nam je drago što ćemo prvi put nastupiti na zadarskoj adventskoj manifestaciji. Cijeli ovaj mjesec radimo, stalno smo na putu i svirkama, tako da u Zadar dolazimo prilično utrenirani – tvrdi Mladen Badovinac. U bend se nakon operativnog zahvata vratio i Saša Antić, što znači da ćemo slušati i gledati splitski „ping-pong“ u najjačem i najboljem izdanju.

Dat ćemo sve od sebe, to je sigurno. Upravo smo u Splitu za Božić imali zaista sjajan koncert, a Zadar nam je također koncertno drag – još kaže Mladen „iz ruke“ se prisjećajući posljednjih koncertnih destinacija – Ploče, Podgora, Ljubljana, Maribor itd.

Zadar je 29. prosinca od 21 sati na adventskom trgu, a u isto vrijeme na istom mjestu, samo dan kasnije 30. prosinca nastupit će Jacques Houdek. Ne treba previše trošiti riječi na kvalitetu glasa i pjesama koje Houdek poklanja svim ljubiteljima dobre glazbe, no postoji još jedan razlog zašto je zagrebačka zvijezda uvijek rado viđen gost.

Veselim se svakom nastupu, pogotovo kada je Zadar u pitanju. Pjevao sam svugdje; kod Donata, u kazalištu, nekoliko puta u Arsenalu, ali još nisam na Trgu Petra Zoranića. Koliko sam vidio, izgleda jako lijepo – rekao je Jacques. Dan ranije, nastupit će u Opatiji, potom u subotu u Zadru. Posljednji zadarski nastup imao je na „Tuna, Sushi & Wine festivalu“, a ovaj će biti posljednji u 2017. godini.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */