PLUS SPORT Hajduk

Trener Kopić nakon visoke pobjede: “Igrači su pokazali hrabrost i odlučnost”

foto: Miro Gabela // Hajduk.hr

Odlična prezentacija hajdukovaca, pregršt lijepih poteza, na koncu i pet golova u mreži Intera. Nakon što brojne prigode nisu iskorištene u prvom dijelu, u drugome smo vidjeli pravu rapsodiju u izvedbi momčadi Željka Kopića. Rapsodija za ocjenu pet, a fascinira podatak da gosti iz Zaprešića nisu uputili nijedan udarac ni u okvir, a ni van okvira gola Bijelih…

– U prvom poluvremenu smo se borili s protivnikom, vjetrom i sa sobom. Imali smo problema s protokom lopte prema naprijed. U drugom poluvremenu smo to iskorigirali. Nakon prvog gola kao da je pao psihološki teret s leđa. Sigurno da sam na kraju sretan i zadovoljan zbog svih u klubu i navijača da smo odigrali ovako dobro drugo poluvrijeme i visokom pobjedom zaključili polusezonu. – govorio je nakon visokog slavlja Hajdukov trener koji je upisao petu pobjedu u šestom susretu na klupi Bijelih. 

Impresivna je Kopićeva statistika otkako je zasjeo na kormilo Hajduka, osvojio je 13 od 15 prvenstvenih bodova i izborio plasman u polufinale Kupa. Čestitamo!

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */