VIJESTI Šibenik ANTIDEPRESIV PLUS Magazin

The Fogsellersi večeras nastupaju u šibenskom kazalištu!

Šibenski The Fogsellers promoviraju svoj novi album na regionalnoj turneji, a za kraj godine pripremaju drugi po redu Sono Koloro, glazbeno-scenski projekt kojeg će predstaviti domaćoj publici u šibenskom teatru večeras od 20 sati.

Kako najavljuju, večeras će svijetlima obojati vanjski dio kazališta, a u samom kazalištu očekuju vas tri projektora koja će pratiti ritmiku i melodije u režiji TETRAPARALELOPIPED-a. Također, za ovu prigodu biti će postavljena i instalacija Danijela Hrga poznata kao ATOMI…

Za sve posjetitelje, Fogsellersi su pripremil i goste, a to su Stjepan Skenderović (klarinet) i Luka Mrša (truba), a after party će se održati u wine baru VINO & INO.

Debitantski album The Fogsellers-a “Smooth simplicity” naišao je na odlične reakcije publike u prvih mjesec dana od kada je album vani. Album je prvo izdanje Street Pulse izdavačke kuće iz Splita, koja ujedno bukira i aktualnu turneju benda. “Smooth simplicity” je dostupan za nabaviti preko facebook stranice benda, te Lumer Shopa u fizičkom smislu i online.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */