PLUS Hrvatska

Televizija Jadran otvorila studio u Beogradu // Roberta Škurlu primio veleposlanik RH u Srbiji

Danas je u rezidenciji hrvatskog Veleposlanstva u Beogradu upriličen prijem za predstavnike Televizije Jadran, koja od listopada ima svoju stalnu redakciju u glavnom gradu Srbije.

Veleposlanik Republike Hrvatske u Srbiji, njegova ekscelencija Gordan Bakota i opunomoćeni ministar u Veleposlanstvu mr.sc. Ivan Sabolić u razgovoru s urednikom TV Jadran i koordinatorom studija Beograd Robertom Škurlom zajedno s predstavnikom udruženja Hrvata Beograda Stipom Ercegovićem izrazili su izniman interes na mnogim područjima suradnje između Veleposlanstva i ove medijske kuće iz Dalmacije.

Na sastanku je kao cilj suradnje istaknuta promocija kulturnih, gospodarskih, športskih i svih drugih događaja u kojima sudjeluju pojedinci ili grupe iz Hrvatske u Beogradu, a sve u pravcu razvitka ukupnih međudržavnih odnosa Hrvatske i Srbije.

– Televizija Jadran jedini je elektronički medij iz Hrvatske koji ima stalno dopisništvo u Beogradu, te jedini dalmatinski medij na području Srbije, što našu TV postaju svrstava u rang najbitnijih medijskih kuća u regiji. Tijekom prosinca pripremit ćemo i cjelovečernji intervju s veleposlanikom Bakotom, prilikom kojeg ćemo donijeti niz ekskluzivnih informacija o svekolikom napretku u odnosima Hrvatske i Srbije – istaknuo je nakon sastanka televizijski novinar, voditelj i urednik Robert Škurla.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */