Split Život & Kultura Život

Rotaractovci organiziraju humanitarnu večer punu smijeha kojom žele obnoviti fasadu “Maestrala”

Rotaract klub Split Novi u suradnji sa Studijom Smijeha organizira humanitarnu stand up večer radi prikupljanja sredstava za obnovu istočne fasade dječjeg doma za nezbrinutu djecu “Maestral”.

‘’Čovječanstvo duguje djetetu sve najbolje što može dati’’ – zapisano je u Deklaraciji o pravima djeteta. Jedno od primarnih prava
svakog djeteta jest i pravo na sigurnost i topli dom.

Zato nam se, drage Splićanke i Splićani, i svi dobri ljudi velikog srca i širokog osmijeha, pridružite u Multimedijalni kulturni centar u nedjelju, 3.12. s početkom u 19:30h na humanitarnoj stand up večeri za našu maestralnu splitsku dicu i dopustite da Vas vesela ekipa iz Studio Smijeha Split nasmije do suza – stoji u pozivu Rotaracta Split Novi.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a iste se mogu rezervirati putem Facebooka ili na mail: rotaract.split.novi@gmail.com. Sav prihod od prodanih ulaznica ide za obnovu istočne fasade zgrade dječjeg doma Maestral. Osmijeh ne košta ništa, a znači mnogo. Obogaćuje one koji ga primaju, a ne osiromašuje one koji ga daju. On se ne može ni kupiti, ni pozajmiti, ni ukrasti, jer je nešto što nema vrijednost, osim kad se poklanja. I ako nekada sretneš osobu, koja više nema smijeh, budi velikodušan, pokloni joj svoj…jer nitko ne osjeća toliku potrebu za osmijehom kao oni koji ga ne mogu pokloniti drugima – ističu iz Rotaracta.

Rotaract je globalna humanitarna organizacija koja omogućuje mladim i ambicioznim ljudima da prepoznaju potrebe zajednice u kojoj žive te da kroz vlastiti angažman doprinesu ispunjavanju tih potreba, pritom unapređujući svoja znanja i vještine.

– Molimo sve zainteresirane da nam se jave mailom za više informacija – naglašavaju u Rotaract klubu Split Novi.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */