Split Košarka

Partizan i Maccabi stižu u Split: Čekaju nas lijepi dani festivala košarke!

izvor: Facebook // KK Split

Na Gripama će se od 27. do 29. prosinca održati juniorski turnir “Europskih prvaka” na kojem će uz domaćina Splita sudjelovati Cibona, Partizan i Maccabi Tel Aviv. Prvog dana turnira, 27. prosinca u 17 sati sastaju se Maccabi i Partizan, dok će u 19 na parket snage odmjeriti Split i Cibona.

– Čekaju nas lijepi dani festivala košarke mladih snaga. Kada smo prije tri godine krenuli sa ovim turnirom bila nam je ideja privući zvučna imena iz svih krajeva. Ove godine nam dolazi Maccabi iz Tel Aviva, uz Cibonu i Partizan. Turnir ima i humanitarni karakter zajedno sa udrugama Most i Anđeli – najavio je direktor Splita Robert Andrijić.

Trener Splitovih juniora koji će nastupiti na turniru Milan Karakaš prije dvije godine je poželio da turnir bude tradicionalan.

– To smo uspjeli, a poboljšava se i kvaliteta turnira. Jedna od najbitnijih stvari za svaki klub je imati što više utakmica kako bi vidjeli na kojoj smo razini. Moja očekivanja idu u smjeru da igramo što ljepšu košarku i da što više ljudi dođe na Gripe – istaknuo je Karakaš.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */