PLUS Magazin

IVANIŠEVIĆ SE PONOVNO OŽENIO Legendarni tenisač i lijepa voditeljica uplovili u bračne vode

Foto: Instagram/Nives Čanović

Nakon godinu dana veze lijepa voditeljica Nives Čanović i tenisač Goran Ivanišević uplovili su u bračnu luku.

Par se navodno na vječnu ljubav obvezao na skromnoj ceremoniji koja je održana u petak u Zagrebu. Vijest o vjenčanju objavio je 24 sata na naslovnoj stranici današnjeg izdanja.

– Nemam komentar. Hvala lijepa – rekla je Nives o vjenčanju, ali se sretno smijala. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji. Par se, navodno, nedavno uselio u stan u Ban centru u središtu Zagreba. Nives nikad nije skrivala želju da postane majka.

– Mislim da se žena najviše realizira kad postane majka. Majčinstvo je uloga koja pristaje svakoj ženi – rekla je prije nekoliko godina. – Nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo što život nosi. Prošle godine bila je jedna stvar, ove druga, vidjet ćemo što će biti iduće. Za sada sve funkcionira kako treba funkcionirati i to je najvažnije – rekao je Ivanišević u intervjuu za IN magazin u srpnju ove godine.

– Sretan sam, sad je sve super. Napokon sunce sija, a i ja – zaključio je tada Ivanišević.

Inače, Nives Čanović u kolovozu ove godine na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se vidi koliko se par voli. “Samo nas dvoje”, napisala je Nives uz romantičnu fotku na kojoj ona i Goran leže, naslonjeni jedno na drugo. Njezini prijatelji odmah su je obasuli pozitivnim komentarima.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */