Dalmacija Futsal

MNK Guba pobjednik Novogodišnjeg malonogometnog turnira u Hvaru

Više od tri stotine gledatelja okupilo se u nedjelju na igralištu Milan Kukurin u Hvaru kako bi ispratilo završnicu 37. Novogodišnjeg malonogometnog turnira. MNK Guba u finalu je pobijedila MNK Galapagose boljim izvođenjem sedmeraca nakon utakmice bez golova i tako po četvrti put podigla trofej koji pripada pobjedniku.

Igrači MNK U’peu, također nakon sedmeraca (rezultat utakmice 1:1), osvojili su treće mjesto za koje su se nadmetali s igračima DVD-a Hvar. Hvarski Novogodišnji turnir kojeg organizira hvarska Udruga za mali nogomet rijetka je atrakcija zimske sezone u gradu Hvaru, i već tradicionalno natjecanje koje uspješno kroči ka četrdesetoj uzastopnoj godini održavanja.

Ove se godine za podjelu nagradnog fonda od deset tisuća kuna, i što je još važnije, za prestiž, na njemu natjecalo dvanaest momčadi s otoka Hvara koje su prvo kolo grupne faze odigrale još 2. prosinca, a finale se, kao i na svim prethodnim turnirima, odigralo na Staru godinu.

Pobjednici, MNK Guba, dolaze iz Jelse, dok su ostale tri momčadi koje su se natjecale posljednjeg dana iz Hvara. Osim gore navedenih pripadajuće pehare i nagrade osvojili su Marko Stojko (U’peu) kao prvi strijelac turnira, Andro Balić (Guba) kao najbolji vratar, te momčad MNK Volat iz Starog Grada koja je zaslužila nagradu za fair play. Primili su ih iz ruku gradonačelnika Rikarda Novaka, koji je i sam mnogo puta igrao na turniru, te uspješnog hvarskog jedriličara, Filipa Jurišića.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */