Magazin

Doris Pinčić: “Priželjkujemo djevojčicu, sin bi je nazvao Gita”

foto: Facebook

Htjeli smo još jedno dijete i potpuno smo za njega spremni, baš kao i naš sinčić Donat. To je za sve nas velika sreća, rekla je Doris Pinčić Rogoznica (29), za časopis Gloria.

Iako su prošla tek tri mjeseca, glumica i njezin suprug Boris Rogoznica (29) voljeli bi da im na ljeto stigne djevojčica. Za sestricu navija i njihov sin Donat (3). Ako se rodi djevojčica, Donat bi joj dao, otkriva par, ime Gita, pišu 24sata.

Kad je Doris prvi put doznala da je trudna, ja sam svirao na jednoj svadbi pa mi je samo poslala fotografiju testa. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali sam bio presretan – kaže Boris koji je otkrio i tajnu njihovog ‘dugog’ braka. Voditeljica i glazbenik vjenčali su 2013. nakon godinu i pol dana veze.

Možda je tajna naše ‘dugovječnosti’ što nas veže veliko prijateljstvo i razumijevanje. Za današnje prilike na estradi četiri godine braka je dobar staž – rekao je Boris. Dodao je da su u braku imali ‘razne faze’, ali da se smatraju uspješnim parom jer znaju riješiti problem kada nastane.

Doris je dala naslutiti da očekuje prinovu u svojoj emisiji ‘Na kavi kod Doris’ kada je rekla da će se pojaviti u ‘proširenom izdanju’ nakon pauze te je pomazila svoj zaokruženi trbuščić.

Zadranku je publika upoznala u sapunici ‘Larin izbor’ iz 2011., ali ponajviše ju pamti kao voditeljicu kulinarskog showa.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */