PLUS Magazin Život & Kultura Život

BRAVO // Imamo video: Jedva punoljetna Splićanka rasturila u Potjeri i odnijela skoro 50 tisuća kuna

Screenshot: HRT

Sjajnom izvedbom u HRT-ovoj Potjeri proslavila se vrlo mlada Splićanka Dora Dodig, koja je u brzopoteznoj minuti uspjela prikupiti šest točnih odgovora, a zatim ih kroz srednju ponudu, obraniti u igri na ploči. Kući je ponijela gotovo 50 tisuća kuna.

U kvizu Potjera emitiranom na HRT-u na sv. Nikolu, 49-godišnji financijaš i računalac Nenad, 39-godišnji menadžer Petar te 18-godišnja studentica stomatologije Dora, uspjeli su odnijeti pozašni iznos od 146.000 kuna, pa je tako svakome pripalo približno 48.600 kuna.

Uz sjajne nastupe navedenog muškog dvojca, koji je uspio obraniti i više ponude, svakako valja istaknuti sjajnu izvedbu, vrlo mlade Splićanke Dore, koja je u brzopoteznoj minuti uspjela prikupiti šest točnih odgovora, a zatim ih kroz srednju ponudu, obraniti u igri na ploči.

Screenshot: HRT

No, raskoš znanja je osobito pokazala u završnoj potjeri kada je od 13 točnih odgovora, koja je tročlana ekipa dala, ona odgovorila na njih osam. Ukupno je to dakle bilo 16 koraka prednosti, koji su se pokazali nedostižnim za lovca Deana Kotigu.

Cijela emisija je dostupna na YouTube kanalu:

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */