SPORT Košarka

2. ABA LIGA // ‘Žuti’ za završetak 2017. godine gostuju u Vršcu

foto: Ivica Čavka // ABA liga

Posljednja utakmica u 2017. godini za “žute” je gostovanje u Vršcu. Dvoboj 11. kola Druge ABA lige igra se u srijedu s početkom u 18 sati, Ivica Skelin je svoje igrače prema Vršcu, gradu na granici Srbije i Rumunjske, udaljenom od Beograda nekih devedeset kilometara, poveo u utorak ujutro.

Vršac je izuzetno agresivan, u obrani stalno pritišće, morat ćemo imati dobre blokove ako mislimo doći u poziciju za lagane koševe. Napadački su jednostavni, okomiti, dosta trče, zabijaju iz kontri i polukontri. Što se nas tiče najvažniji će biti obrambeni posao, ne dopuštanje dominacije njihovim atletičnim bekovima. Očekujem da potvrdimo naše dobre utakmice u posljednje vrijeme. Na raspolaganju nemamo Josipa Jukića, koji je ozlijedio stopalo na posljednjem treningu, ali vratio nam se Mate Kalajžić – kazao je Skelin.

Posljednja dva gostovanja u Drugoj ABA ligi, kod Borca u Čačku i Krke u Novom Mestu, igrale su se na “jednu loptu”. Ali, te utakmice protiv ekipa iz samog vrha, unatoč porazima, pokazale su dizanje forme.

Nakon blagdana ovo nam je povratak ritmu putovanja, utakmicama… Dakle, idemo dalje s uobičajenim aktivnostima, još jedna bitna utakmica, posljednja u 2017. godini. Bilo bi lijepo godinu završiti pobjedom. Vršac je mlada i snažna momčad, mi smo u uzlaznoj putanji, bit će zanimljivo – kaže jedan od glavnih oslonaca Splita Pavle Marčinković.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */