Nakon razočarenja u Istri 1961 stiže na Poljud? Ivan Prelec glavni kandidat za klupu Hajduka

Tudor je dobio poziv velikog Andree Pirla da mu se pridruži u Juventusu. Ponuda je to koja se, naravno, ne odbija, ma koliko god bio vezan za sadašnji klub. Navodno je Tudor još u srijedu dobio ponudu iz Torina te je ispočetka imao jak stav da će ostati u Hajduku. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, pozivi iz Juventusa bili su sve češći te su ga bliski kolege nagovarali da prihvati ponudu. Ipak je to šansa koja se pruža jednom u životu. To zna i dvojac Kepčija – Stanić.

Hari Vukas privremeni trener

Dosadašnji trener Hajduka jučer je odradio posljednji trening, a od sutra bi momčad trebao preuzeti njegov pomoćnik, čovjek koji je već vodio splitski klub u jednom navratu, 2015. godine, Hari Vukas. Njemu će pomagati još jedan bivši „Bijeli“, Jurica Vučko. Postoji mogućnost da čak Vukas i dugoročno ostane na klupi Hajduka. Nikad se ne zna, možda mu pobjeda u nedjelju na Gradskom vrtu produlji status glavnog trenera Hajduka.

19 godina Hajduk nije imao tako mladog trenera

Obično se nakon ovakvih situacija, kada trener napusti klub, u medijima počne špekulirati o nekoliko mogućih novih trenerskih imena. U ovom slučaju, samo je jedno ime iskočilo u prvi plan. To je ono donedavnog trenera Istre 1961, mladog Ivana Preleca, koji je, praktički, šikaniran iz pulskog prvoligaša. U prilog mu idu odlični odnosi s Ivanom Kepčijom s kojim se zna dulje vrijeme. Ako postane novi trener Hajduka, Prelec (33) će postati najmlađi na toj poziciji, još od Slavena Bilića, koji je preuzeo Splićane 2001. s nepune 33 godine. Vrlo brzo ćemo saznati hoće li osvanuti sunce iznad mladog trenera, nakon pljuska kojeg je doživio na jugu Istre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *