7. Forum obiteljskog smještaja održan u Dubrovniku

Sedmi Forum obiteljskog smještaja održan je u srijedu 10. ožujka u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Županijske Komore Dubrovnik u hotelu Dubrovnik Palace.

Prije početka foruma je izabran novi predsjednik Zajednice obiteljskog smještaja regije Dalmacija – Dubrovnik, gospodin Nino Dubretić , vlasnik Directbookera.

Nakon pozdravnih govora organizatora Foruma – direktorice Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ane Hrnići i predsjednice HGK – ŽK Dubrovnik, Nikoline Trojić počelo se sa program.

Privatnim iznajmljivačima obratila se zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić. Svoje obraćanje započela je promo filmom Upravljanje destinacijom- Respect the City. U filmu su predstavljeni svi završeni projekti Grada Dubrovnik i oni koji su najavljeni, te sve što se poduzima u upravljanju destinacijom, Nakon toga se obratila skupu sa naznakom na aktualnu situaciju i mjere koje će poduzeti gradska uprava.

Položaj obiteljskog smještaja u Hrvatskoj prezentirala je Martina Nimac Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK.

Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti sve novosti u svezi rekategorizacije, pomoćnih kreveta i rješenja koja treba ishoditi pojasnila je , privatnim iznajmljivačima Stane Đivanović, ispred Upravnog odjela Dubrovačko-neretvanske županije.

Najveće nedoumice u privatnom smješaju komentirala i prezentirala Ana Marija Cicarelli ispred Interligo doo.

Kako poboljšati poslovanje uz Booking.com izložio je nazočnima Vlatko Pavlović iz istoimene tvrtke.

Za vrijeme foruma na štandovima su bile izložene informacije bankarskih usluga različitih banaka te usluge i kontakti agencija i firmi specijaliziranih za privatni smještaj.

Izvor fotografije:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *