Horoskopski znakovi koji su odlični pjevači – tko je stvoren da bi pjevao u klapama?

Ono što smo naučili iz popularnih pjevačkih emisija na televiziji je da možete imati odličan glas, ali ako nemate karizmu, osobnost i scenski nastup, nećete uspjeti u svijetu showbusinessa. Pjevanje podiže raspoloženje, a može isto učiniti i za vaše samopouzdanje te energiju. Za neke, sama radost pjevanja je dovoljna i kad god im se ukaže prilika, bilo to u autu, pod tušem, uz film ili na karaokama, oni su sretni. 

Osim što su rođeni s odličnim glasom, koji još faktori čine dobrog pjevača? Postoje li određeni atributi koje im kroje zvijezde i astrologija i možemo li stoga zaključiti tko bi bio odličan pjevač gledajući njegov znak u zodijaku? Da, možemo. Jedan znak se pogotovo ističe iznad svih kada je riječ o pjevačima, a to je ovan. Mariah Carey, Celine Dion i Lady GaGa imaju tu zajedničku karakteristiku – sve su ove dame ovnovi u horoskopu. Drugi znak bi bio znak djevice u kojem se nalaze Beyonce i Pink, između ostalih. 

Ovan

Jedna od najjačih sposobnosti ovnova je da će riskirati i okušati se u situacijama koje se drugima možda čine nemogućima. Kada je riječ o pjevačima, to je karakteristika koja se uvelike cijeni. Ovnovi ne mogu podnijeti dosadu i gotovo uvijek moraju stvari dodatno začiniti. Neće se ograničavati na samo jednom glazbenom žanru i pjevat će sve – od rocka do jazza. Budući da će konstantno iskušavati nove stvari, glazba će im uvijek biti pravo osvježenje.

Djevica

Djevice imaju glas koji je konstantan i nikada se ne gubi. Ovo je jedna od najvažnijih karakteristika kod pjevača, a imaju je i mnogi klapski pjevači kakve često nalazimo u Dalmaciji. Ako je riječ o nekoj emotivnoj pjesmi, svaka će nota dodirnuti na drukčiji način, a ne samo na kraju pjesme. Djevicama je zbog kvalitete glasa poprilično lako svladati neke zahtjevne pjesme i pogoditi pravu notu u pravo vrijeme. 

Bik

Kada govorimo o pjevanju, bikovi su kompletan paket. Oni su u dubokom dodiru sa svojim osjetilima pa isto tako mogu osjetiti pjesmu i povezati se s njom. Njihova osjetljivost i senzualnost također dodaje određeni element njihovom pjevanju. Njihove su note kristalno čiste, a krasi ih i odlična tehnika disanja, sklonost stalnom vježbanju i konstantan napredak.

Ribe

Ribe su umjetničke duše i na svom raspolaganju imaju ogromnu količinu sirovog talenta. Kada se ribe odluče u potpunosti posvetiti pjevanju, svi ostali, ali i oni sami će se zaljubiti u glas koji su sposobni proizvesti. Cijela će prostorija čuti taj prekrasan glas i ribe će biti ponosne na sebe. Zbog ljubavi i zadovoljstva koje im pjevanje osigurava, ribe će dodatno raditi na svom talentu i usavršavati ga. 

Rak

Rakovi uvijek traže nove i inovativne načine na koje bi se izrazili, a pjevanje je jedan od njih. Odlični su i u sviranju raznih instrumenata, ali ipak ima nešto magično u načinu na koji pjevaju. Vole zaviriti duboko u svoje osjećaje i iznijeti ih kroz predivne pjesme, a budući da su jako kreativni, sposobni su svaku pjesmu otpjevati i predstaviti na svoj jedinstveni način.

Izvor fotografije:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *