Ismajli ide prema Mihajloviću?

Nakon odlaska Josipa Juranovića u Legiju iz Varšave za 400 tisuća eura, na pomolu je još veći transfer. U poljudskim kuloarima šuška se o mogućem prijelazu Hajdukovog braniča, Ardiana Ismajlija u redove talijanskog prvoligaša, Bologne. Splićani su od Juranovićevog transfera zaradili puno premalo, pa sada nastoje izvući maksimum od svakog budućeg potencijalnog transfera. Navodno, Hajduk za svog stopera traži ni manje, ni više nego tri milijuna eura.

Malo smanjiti apetite

Posljednjih dana govorilo se da na Poljudu ne misle pustiti Davida Čolinu za manje od šest milijuna eura u redove škotskog velikana Celtica, a sada traže tri milijuna eura od Bologne za albanskog stopera. Na Poljudu bi trebali malo smanjiti apetite ako žele zaraditi nešto novaca na prodaji igrača u ovim ne baš laganim vremenima. Ismajli je već dulje vremena na radaru brojnih talijanskih klubova, ali i onih izvan Italije. Bologna je prošlu sezonu Serie A završila na 12. mjestu pod paskom srpskog trenera Siniše Mihajlovića.

Iskusni stoperski tandem u Bologni

Čak i da Bologna pristane na tri milijuna eura odštete, pitanje je koliko bi se Ismajli uopće naigrao u talijanskom prvoligašu. Za tu cijenu odštete, u Bologni se po pravilu ne ulazi samo tako u početnu postavu, dok bi u Hajduku bio standardni prvotimac. Kod Mihajlovića povlašteniji položaj bi imao iskusni stoperski tandem, Brazilac Danilo i legenda čileanske reprezentacije, Gary Medel. Ismajli bi, zasigurno, unio dašak mladosti u iskusne redove Bologne, a koliko bi igrao, pitanje je za Mihajlovića.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *