PLUS Split

Županijska komora Split organizira Sajam poslova u Mostaru. Spojit će mostarske studente i hrvatske poslodavce.

Foto: PixaBay

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine te Sveučilišta u Mostaru održati će se susret poslodavaca i studenata Sveučilišta u Mostaru.

S obzirom na nedostatak radne snage koji je problem većini hrvatskih tvrtki, a posebno u sektorima turizma i ugostiteljstva, HGK Županijska komora Split inicirala je ovaj događaj s ciljem aktivnijeg pristupa rješavanju ovog problema.

– Imajući potporu Sveučilišta u Mostaru koje obuhvaća preko 11 000 studenata s mogućnošću rada na studentski ugovor, odlučili smo pozvati poslodavce u Mostar kako bi na najbolji način pokušali pronaći svoju radnu snagu, kao i izvršiti selekciju radnog kadra.
Poslodavci će imati priliku upoznati studente te im predstaviti koje kvalifikacije i vještine očekuju od svojih radnika ali i koje uvjete im zauzvrat nude. Susret će se održati 13. ožujka u 11 sati na Sveučilištu u Mostaru holu amfiteatra Sokrat, Matice hrvatske bb, 88000 Mostar – poručili su iz HGK ŽK Split. Svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */