PLUS SPORT Tenis

Željko Krajan objavio sastav Davis Cup reprezentacije za polufinale u Zadru, među odabranima i Mate Pavić

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je sastav za predstojeći susret polufinala Svjetske skupine protiv SAD-a, koji će se u Zadru na zemljanoj podlozi održati od 14. do 16. rujna.

Među petoricom nominiranih igrača su Marin Čilić, Borna Ćorić, Franko Škugor, Ivan Dodig i Mate Pavić. Svj sastav poslijepodne bi trebao objaviti i izbornik američke reprezentacije Jim Courier.

Bit će to peti međusobni okršaj ovih dviju reprezentacija, a Hrvatska trenutno vodi 4-0, nakon pobjeda u Zagrebu, Carsonu, Poreču i Portlandu.

Ukoliko još jednom bude uspješnija od SAD-a, Hrvatska će u finalu Davis Cupa igrati u gostima u Francuskoj ili Španjolskoj.

Sljedećeg petka, 14. rujna, s početkom u 11 sati, na rasporedu su dva pojedinačna meča, u subotu s početkom u 14 sati igrat će parovi, a u nedjelju 16. rujna, opet s početkom u 11 sati, slijede još dva pojedinačna meča.

U srijedu, 5. rujna, počet će prodaja pojedinačnih ulaznica. Uz komplete za sva tri dana, koji će se i dalje moći kupiti, sada će u prodaji biti karte za petak, subotu ili nedjelju, u uobičajenoj prodajnoj mreži, odnosno, u internetskoj prodaji ovdje ili u prodajnoj mreži u sustavu Dekoda.

Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju.

Pojedinačno su cijene sljedeće: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */