PLUS Dalmacija

Zbog tučnjave u Šibeniku priveden 21 huligan

foto: ilustracija

Nad ukupno 21-nom osobom dovršena je kriminalistička istraga u Šibenskoj PU. Svi su osumnjičeni za sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na gledatelje ili druge osobe.

Oni su 14. travnja oko 13:10 sati u Šibeniku, sudjelovali u tučnjavi, kojom prilikom nisu imali navijačka obilježja, niti su na košarkašku utakmicu došli organizirano. Tom prilikom nitko od građana nije ozlijeđen, dok je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam lakše. Jedan teže ozlijeđeni s područja Šibenika je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Klinički bolnički centar Split na daljnje liječenje.  Svi osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku Šibenske PU, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog međusobnog fizičkog sukoba se nastavlja.

U pitanju je jedan maloljetnik, 19 osoba u dobi od 18 do 34 godine s područja Zadra i 34-godišnjak s područja Šibenika. Podsjetimo, uoči košarkaške utakmice koja se igrala u subotu na Baldekinu, navodni navijači Tornada iz Zadra su, neslužbeno, šipkama, bokserima i kamenjem napali građane na ulici, a suprostavili su im se šibenski navijači. Krenula je masovna tučnjava koju je prekinula interventna policija.

Podijeli, neka i drugi vide.
/* ]]> */