Split

Za projekte od interesa za Split, udruge mladih i udruge nacionalnih manjina osigurano 747 tisuća kuna

Grad Split je objavio tri natječaja ukupne vrijednosti 746 tisuća kuna kojima će financirati najbolje projekte od interesa za Split te projekte udruga mladih i udruga nacionalnih manjina, poručili su iz Banovine.

– Na Natječaj za prijavu projekata od interesa za Grad Split mogu se prijaviti udruge, odnosno organizacije civilnog društva koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj. U proračunu je za ovu svrhu namijenjeno 340 tisuća kuna, a Natječaj ostaje otvoren do isteka planiranog iznosa. Natječaj je namijenjen financiranju projekata koji su isključivo usmjereni na mlade od 15 do 30 godina. Otvoren je do 20. ožujka, nakon čega će se odlučivati o financiranju najbolje ocijenjenih projekata. U odnosu na prošlu godinu, u proračunu je osigurano 50 tisuća kuna više, pa je ovaj Natječaj ove godine ‘težak’ 300 tisuća kuna – dodali su iz Grada.

Natječaj za prijavu projekata udruga nacionalnih manjina koje doprinose očuvanju tradicijske kulture također je otvoren do 20. ožujka 2019. godine, a za njega je u proračunu osigurano 106 tisuća kuna.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */