PLUS SPORT Hajduk

VULIĆ UOČI PRVOG ISPITA NA KLUPI HAJDUKA // “Moramo biti strpljivi i mirni, preko noći ništa ne ide”

foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Novi trener Hajduka, Zoran Vulić, održao je konferenciju za novinare uoči susreta Hajduka i Rudeša na Poljudu. Trener Bijelih se osvrnuo na krizu u Hajduku, planove za igrače i igru protivnika.

– Rudeš je interesantna momčad – imaju par dobrih igrača. I protiv Dinama i protiv Rijeke su bili dobri. Protiv velikih momčadi se napale. Bit će nam teško, ali mi smo Hajduk, rekao je Vulić.

Igrači pozitivno rade – moram ih pohvaliti. To je tako kada dođe novi trener, nije to ništa novo. Teško je u pet dana bilo što promijeniti, to ne bi mogao ni Copperfield. Najvažnije je vratiti samopouzdanje, igrati agresivno. Bradarić me dojmio na treningu, dodao je.

– Vrijeme je da Filip uzme broj tri, poziciju beka. Nisam tip koji ide kod predsjednika svako malo – zanima me samo trava, taj teren na kojim radim. Caktaš još uvijek osjeća koljeno, ali stisnut će zube i odigrati kako on zna. Igrat ćemo napadački, iako je teško u pet dana išta promijeniti. Ali tome ćemo težiti – ići na visoki presing, rekao je Vulić.

– Moramo biti strpljivi i mirni, preko noći ništa ne ide – nadam se da ćemo odraditi ovu polu-sezonu, pa na proljeće vidjeti prave promjene, zaključio je trener Hajduka

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */