PLUS Futsal

Vrgorac svladao Futsal Dinamo i tako osigurao svoj prvi ulazak u finale Kupa!

Foto: HMNK Vrgorac/Matko Begović

Vrgorac i Futsal Dinamo odigrali su drugu utakmicu polufinala Kupa. Do prvih prilika na susretu došao je Futsal Dinamo kada Penava u osmoj minuti pogađa vratnicu.

Tako minutu poslije Matošević trese okvir vrata, ali rezultat se ne mijenja. Prvi na susretu zabio je Vrgorac u 12. minuti, pucao je Jurjervić koji pogađa Matoševića od kojega se lopta odbija i ulazi u vlastitu mrežu.

Tako se Futsal Dinamo našao u zaostatku, ali su nastavili igrati te su kreirali više prilika. Novi pogodak za Vrgorac došao je u 19. minuti preko njihova kapetana jer Martinac odlično pogađa za 0:2 nakon izvedenog kornera. Već kada se činilo kako će Vrgorac imati lijepu prednost na kraju prvog dijela, Futsal Dinamo uspijeva smanjiti zaostatak. Na 1:2 smanjio je Matošević u 20. minuti nakon odlične lopte Grbeše preko cijelog terena.

Vrgorac je uspio u 30. minuti povećati prednost na 1:3 jer odlično prolazi Suton koji donosi novo slavlje. Novo povećanje vodstva od 1:4 donio je Martinac u 37. minuti svojim drugim pogotkom. Za konačnu potvrdu pobjede od 1:5 pobrinuo se Martinac još jednim pogotkom pa je tako Vrgorac izborio svoje prvo finale.

Izvor: Svijet Futsala

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */