PLUS Dalmacija

Vrgorac dobio nova sredstva, potpisan ugovor za projekt unaprjeđenja kvalitete rada s djecom vrijedan više od 5 i pol milijuna kuna

foto: Facebook

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić danas je pozvan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na potpis Ugovora za projekt “Pčelicino novo ruho”​ u vrijednosti 5.645.757,96 kuna.

Projekt će donijeti unapređenje sustava kvalitete rada s djecom i stvaranje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života u trajanju 30 mjeseci.

Prema prvoj projekciji projekta, formirati će se dvije grupe za dvosmjenski rad vrtića, jedna grupa za produženi boravak djece, jedna grupa za rano učenje engleskog jezika te tri vrste dodatnog programa (športski, plesni i dramsko-scenski).

Također, projektom je uključena nabava nove opreme, didaktičkih i senzoričkih igračaka u vrijednosti 1.000.000,00 kuna, a koja bi našim mališanima trebala pružiti uvjete koje imaju djeca u većim gradovima.

– Ovim putem se zahvaljujem našem Poduzetničkom centru Vrgorac na kvalitetnoj i pravovremenoj prijavi u kojoj su ostvarili kvalitetu projekta sa 100 od 110 bodova. – izjavio je gradonačelnik Pranić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */