PLUS Magazin

VIDEO // Prelijepa Antonia Dora objavila svoju prvu pjesmu i video spot, mi smo oduševljeni, sviđa li se vama?

Screenshot: YouTube

19-godišnja Antonia Dora Pleško danas je i službeno postala kolegica svojih nekadašnjih uzora. Njezin izniman glazbeni talent primijetili su dugogodišnji profesionalci Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla, s kojima kreće u osvajanje publike.

Dokazani autorski dvojac za početak karijere namijenio joj je pjesmu naziva “Na kraju”. Prošlih je tjedana na različitim lokacijama u Zagrebu snimila i videospot koji je danas objavljen. Pogledajte ga klikom na video.

To je moj prvi spot i moja prva pjesma i čekala sam trenutak da bude baš nešto s čime ja mogu izaći, da se i meni sviđa i da se sviđa ljudima – izjavila je Antonia Dora za IN magazin. Antoniu Doru javnost je upoznala 2009. godine kao desetogodišnjakinju, kada je već imala iza sebe velik broj nastupa. Od malih se nogu bavi pjevanjem, a iza sebe je imala desetke festivala i natjecanja. Kao djevojčica željela biti pjevačica, plesačica i glumica, a danas smatra da dobra pjevačica mora sve to imati u sebi.

– Mislim da osoba koja se bavi pjevanjem, mrzim tu riječ bavi, koja je pjevač, koja voli i živi pjevanje i glazbu, da ta osoba u sebi treba imati glumu i plesne pokrete jer to je sve bitno da bude izvođač – kaže Antonia Dora.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */