Magazin

VIDEO // Massimo objavio novi videospot za pjesmu “Lice varalice” s novog albuma

Nova Massimova pjesma Lice varalice već suvereno vlada vrhovima glazbenih ljestvica, a sada je dostupan i prateći video za ovaj, njegov treći, službeni singl. 

Spot za pjesmu “Lice varalice” s Massimovog tek objavljenog studijskog albuma “Sada”, u izdanju Aquarius Recordsa, jedno je veliko putovanje, potraga za izgubljenom nevinošću. Massimo se od početka spota uspije izdignuti iznad svoje stvarnosti, pogledati na svijet oko sebe iz drugačije perspektive – što mu u ovom spotu omogućuje da prođe kroz sva svoja različita lica i maske.

Spot aludira na čitavi spektar maski koje svi ljudi nose, bez kritiziranja ili objektivizacije – cilj je ukazati na te maske, te pokrenuti subjektivno razmišljanje o njima unutar sebe. Život se posložio iz kocki koje su bačene i iz kojih su se stvorile osobne ljudske sudbine, neke skrivene kroz više osobnosti, filtera, emocija i maski – lica varalica. Na videospotu je radio veliki tim, predvođen redateljem Filipom Filkovićem Philatzom.

– Iznimno mi je važan spot za ovu pjesmu jer se nadam da će singl imati istu sudbinu kao pjesma ‘Iz jednog pogleda’. Pjesma ‘Iz jednog pogleda’ je izašla u srpnju 2012., tek u 11. mjesecu, dakle četiri mjeseca kasnije se počelo razgovarati o tome da je jako dobra pjesma, a zapravo se zalaufala tek 8 – 9 mjeseci po izlasku. A traje još i danas– rekao je Massimo.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */