Dubrovnik

VERBALNO I FIZIČKO NASILJE // Donosimo detalje okršaja između taksista i uberovaca

Foto: Dubrovnik INsider

Povodom sinoćnjeg incidenta, još jednog okršaja između taksista i Uberovaca u manje od tjedan dana, upitali smo nekoliko čelnih ljudi za komentar.

Iz neslužbenih izvora, Dubrovnik INsider doznaje kako je sinoć prije 20 sati došlo do obračuna između taksista dubrovačkih registracijskih oznaka i zagrebačkih. Navodno je dubrovački taksist (23) došao do vozila zagrebačkih registracijskih oznaka kojeg je vozio vozač UBER-a, te ga počeo verbalno vrijeđati i lupati šakama po vozilu. Zagrepčanin se odvezao do ZL Dubrovnik, ali ga je taksist slijedio i nastavio s vrijeđanjem. U tome su ga spriječili policijski dužnosnici. Kako doznajemo od očevidaca nikakvog drugog sukoba nije bilo i nitko nije ozlijeđen.

Iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako nitko od sudionika ovog narušavanja za sada nije zatražio liječničku pomoć, a oba vozača su uhićena i u jutarnjim satima uz optužni prijedlog dovedena na Prekršajni sud u Dubrovniku.

Božo Miletić, predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika Dubrovnik, rekao je kako mu je teško u ovom trenutku bilo što reći o sinoćnjem događaju obzirom kako je dio kolega koji je nastradao zatvorio usta iz straha.

– Sad da idem bilo što drugo govoriti bilo bi neodgovorno. Kolege se boje za svoje živote, a nisu prijavili da su ih u Čibači zasuli kamenjima, ozlijedili, razbili glavu, drugog elektrošokerom ozlijedili.

Na upit smatra li da su Uberovci to napravili, rekao je da se više manje zna tko vozi za koga, jer se svakodnevno susreću s njima.

– Prema onome što sam vidio i čuo radi se o vozačima UBER-a koji su elektrošokom ozlijedili vozača taksija. Postoje i kamere koje pokazuju kako Uberovac stoji s elektrošokerom u ruci. Sve je prijavljeno policiji, prema mojim saznanjima priveli su i vozača taksija i UBER-a. Cijeli članak pročitajte na Dubrovnik INsideru.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */