PLUS SPORT Hajduk

Trener Vulić uoči Kupa: “U utakmicu moramo ući sa stopostotnim angažmanom”

foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka osvojili su sva tri boda u prvenstvenom susretu protiv Istre 1961 u Puli, ali fokus je sada isključivo usmjeren prema susretu 1/16 finala Kupa protiv momčadi Vrapče, a koji se igra u srijedu u Zagrebu s početkom u 15:30 sati. 

– Prvo moramo razmišljati o Kup susretu protiv momčadi Vrapče, fokus nam je usmjeren isključivo prema tome, a potom ćemo se okrenuti derbiju s Dinamom koji nas u subotu čeka na Poljudu. Kup je zbilja opasan, a i sam sam kao trener to doživio na svojoj koži i zato moramo ući sa stopostotnim angažmanom. – rekao je trener Hajduka Zoran Vulić.

Osvrnuo se strateg Bijelih na prošli prvenstveni sraz…

– Zadovoljni smo i sretni jer nam ova pobjeda puno znači u nedostatku bodova. Nije to sad ništa spektakularno, ali vrlo važno je da smo osvojili tri boda za ono što nas dalje čeka. Puno puta smo u prošlim imali dominaciju, ali nismo imali završnicu. Normalno je da u zoni 20 metara driblingom, udarcima i situacijama jedan na jedan igrači rješavaju situaciju u svoju korist jer smatram da za navedene stvari imaju dovoljnu kvalitetu da to rade što češće.

U posljednja dva prvenstvena susreta Bijeli su postigli sedam golova, ali Hajdukov trener smatra da u igri ima još stvari koje treba popraviti…

– Zadovoljan sam efikasnošću u zadnje dvije utakmice, ali mogli smo postići više golova. Ne smije nam se događati da imamo vodstvo od 3:0 i da se dovodimo u nemirnu situaciju. Imamo nekakve crne rupe u igri koje moramo svesti na minimum. Vjerujem i nadam se da će to iz utakmice u utakmicu biti bolje i dolaze nam protivnici i susreti u kojima ćemo pokazati svoje pravo lice. 

Momčadi je u Medulinu priključeno i osam igrača koji će biti u konkurenciji za dvoboj u Kupu, a među kojima su i igrači koji su sudjelovali u pobjedi nad drugom momčadi Dinama..

– Drago mi je da su momci koji su igrali za drugu momčad odigrali dobro i da su svladali Dinamo. To je ono što me veseli i naravno da su svojim igrama zaslužili da nam se priključe za utakmicu u Kupu. Vjerujem da će i tu pokazati dobru igru. – zaključio je trener Vulić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */