PLUS SPORT Hajduk

Trener Kopić nakon slavlja u Maksimiru: “Iznimno sam sretan zbog ove pobjede”

foto: Miro Gabela // Hajduk.hr

Prvi derbi Željka Kopića na klupi Hajduka i prva upisana pobjeda. Nije mogao sreću skrivati trener Bilih, iako je i sam svjestan da njegova momčad nije u svakom trenutku izgledala dobro.

– Mislim da smo ušli jako dobro u utakmicu, onemogućili smo Dinamo u kreiranju. Generalno sam bio zadovoljan s prvim poluvremenom, iako sam imao osjećaj da dobro radimo defenzivno, da nam ipak fali energije prema naprijed. Dogovorili smo se u poluvremenu da krenemo još odlučnije, da zabijemo gol, započeo je Kopić.

Iako je Hajduk dobro izgledao u obrani, igra u napadu svakako nije bila dobra što govori i statistički podatak o broju udaraca. Hajduk naime u prvih 45 minuta nije uputio niti jedan udarac prema golu Dinama. U drugom dijelu, Hajduk je izgledao ozbiljnije iako je uputio svega jedan udarac u okvir gola Livakovića.

– Mislim kad se sve zbroji i oduzme da smo odigrali dobru utakmicu i da smo zasluženo pobijedili, rekao je Hajdukov trener.

Prvi gol postigao je Ohandza nakon velike greške Leškovića i Livakovića. Ipak, ponovnim pregledavanjem snimke, bilo je vidljivo da je u akciji koja je prethodila Hajdukovom golu, vratar Hajduka Letica igrao rukom van šesnaesterca te time direktno utjecao na daljnji razvoj utakmice.

– Ima brdo tih situacija koje ja ne mogu vidjeti u žaru utakmice, diplomatski je odgovorio Kopić.

Za kraj, na upit novinara o manjoj razlici koja sada iznosi devet bodova, Hajdukov trener nije upadao u euforiju očito i sam svjestan kako je teško očekivati da bi Hajduk mogao stići Dinamo.

– Devet bodova je puno ali nismo prije ove utakmice niti ćemo pored sljedeću razmišljati koliko je to bodova. Idemo iz utakmice u utakmicu pa ćemo vidjeti, zaključio je trener Kopić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */