PLUS Košarka

Trener KK Splita uoči susreta s Cedevitom: Glavni zadatak će biti vratiti igrače prije svega psihički

Nakon poraza od MZT-a pred košarkašima Splita danas je novi ispit. U sklopu 13. kola hrvatske lige ‘žuti’ gostuju kod Cedevite (17.30 – HTV2).

– Nakon dosta dobre utakmice sa MZT-om nemamo puno vremena za žaljenje za tom pobjedom. Čeka nas Cedevita koja još uvijek igra na tri fronta. Sigurno im nije lako, ali imaju širinu. Obnovili su roster dolaskom Vladovića, vratio se i mladi Popić. Mislim da uz ispravke grešaka sa zadnje utakmice možemo parirati. Nećemo se previše obazirati koga imamo, netko mi kaže trebao bi isticati da nam fali netko. Vrlo važan će biti energetski dio, ako je odgovorimo na to bit ćemo u problemu – rekao je trener Splita Vladimir Anzulović i dodao:

– Glavni zadatak će biti vratiti igrače prije svega psihički nakon što smo ispustili pobjedu sa MZT-om. Nadam se da ćemo se uspjeti izvući. Igrači se bore, ne mogu im ništa zamjeriti, da imamo malo više koncentracije imali bi koju pobjedu više.

Cedevita je mogući protivnik u polufinalu kupa?

– To je dobro pitanje. Nemojmo zaboraviti da imamo Goricu u četvrtfinalu od koje smo izgubili. Nećemo se lagati da mi nismo favoriti. Daleko je još kup i daleko je eventualni susret sa Cedevitom – zaključio je Anzulović.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */