PLUS SPORT Vaterpolo

TREĆA UTAKMICA FINALA PRVENSTVA HRVATSKE // Trener Juga Vjeko Kobešćak: “Moramo podignuti puno stvari u našoj igri”

foto: HVS

Fešta planirana za večeras ipak će morati pričekati. Jugaši su u subotu u Zagrebu odigrali neprepoznatiljivo i na kraju zasluženo izgubili što znači da će se u finalnoj seriji odigrati najmanje četiri utakmice.

Danas popodne u trećoj utakmici, Jug će imati priliku pokazati da je subota bila samo loš dan i kako se takva izvedba jednostavno više ne može ponoviti. Trener Vjeko Kobešćak je jasan:

– U Zagrebu smo odigrali lošu utakmicu, Mladost je bila bolja. Iako je rezultat bio pozitivan u prvom dijelu utakmice mi ni tada nismo igrali dobro. To je dokaz da rezultat prve utakmice nije bio realan. Ono što je Mladost odigrala u drugoj utakmici je na razini Lige prvaka...

Kakvo izdanje Juga možemo očekivati trećoj utakmici?

– Moramo podignuti puno stvari u našoj igri u idućoj utakmici. Definitvno je da se Mladost ovom pobjedom psihološki digla i za očekivati je da sada imamo finale kakvo bi svi željeli.

Treća utakmica finala doigravanja Prvenstva Hrvatske Jug CO – HAVK Mladost igra se sutra s početkom u 18,00 sati uz izravan prijenos na drugom programu Hrvatske televizije..

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */