U kužini

Tražimo najbolji Božićni recept i čak smo ga spremni prigodno nagraditi!

DalmacijaPlus traži najbolji recept u Hrvatskoj kojeg ćemo povodom Božića prigodno i nagraditi. U konkurenciji za nagrade sudjeluju svi originalni recepti s pratećim fotografijama koje nam pošaljete do 04. prosinca 2017. godine.

Tema natječaja je: “Bakin recept za Božić!” i uključuje bilo koje jelo od hladnih predjela do deserta i kolača. Ono što je važno je da je recept originalan (vaš), odnosno da nije kopiran s drugih portala i stranica te da imate bar dvije fotografije kojom dokazujete da ste jelo i napravili. Ako želite možete i fotografirati cijeli postupak izrade jela, iako to nije potrebno.

Jedini kriteriji po kojem će se nagrada dodijeliti je glasovanje u online anketi koju ćemo objaviti 15. prosinca te koja će trajati tri dana. 19. prosinca tako ćemo objaviti pobjednika koji će dobiti i prigodnu nagradu iznenađenja. Neka natjecanje krene! Dobar tek uz DalmacijuPlus! 🙂

 Natječaj počinje 20. studenog 2017. i  traje do 04. prosinca 2017.

Recepte i fotografije šaljite na: katija.dobric@dalmacijaplus.hr

Mi ćemo odabrati 10 najboljih recepata koje ćemo objavljivati od 05. do 15. prosinca, a potom će krenuti trodnevno glasovanje za najbolji recept kojeg će izabrati čitatelji DalmacijaPlus portala. Neka pobijedi najbolji! 🙂

Proglašenje pobjednika: 19. prosinca 2017. u 18 sati na www.dalmacijaplus.hr

 


Nakon prvog ciklusa kreće novi  gdje ćemo ocjenjivati najbolje uređen stol za božićni ručak uz objavu recepta glavnog jela.

Napomena: Uz svaki recept i fotografije pošaljite nam i par rečenica o vama da vas možemo predstaviti čitateljima. Poslani recepti i fotografije se ne vraćaju i DalmacijiPlus dajete puno pravo trajnog korištenja uz navođenje izvora.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */