PLUS Split

TRAGEDIJA: Utopio se dječak iz Splita. Bivši nogometaš u šoku: Preminuo nam je na rukama

foto: ilustracija

Dječak iz Splita tragično je preminuo u Sarajevu gdje je došao kako bi sudjelovao na nogometnom natjecanju, prenijeli su u večernjim satima lokalni mediji.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije potvrdili su kako su dobili obavijest da je dječak preminuo na bazenu “Termalne rivijere Ilidža” te kako se provodi očevid čiji je cilj utvrditi točne okolnosti te tragedije.

Portal “Dnevnog avaza” je objavio kako je dječak preminuo uslijed srčanog zastoja kada je skakao u bazen. Riječ je o dječaku koji je u Sarajevo doputovao kao član splitske nogometne akademije “Srđan Mladinić” kako bi tamo sudjelovao na nogometnom natjecanju juniora.

– Tragedija. Pokušali smo ga oživjeti, ali nismo uspjeli. Dijete nam je umrlo na rukama, kroz suze je za 24sata rekao bivši poznati nogometaš, a danas trener Srđan Mladinić i ispričao se rekavši da je to sve što nam je sada u stanju reći.

Almir Prguda, direktor nogometnog turnira ”Šampion Junior Kup 2019” potvrdio je kako je uzrok smrti srčani udar.

– Prema mojim informacijama, riječ je o klasičnom srčanom udaru. U kritičnom trenutku, osim druge djece, kod bazena je bila njegova majka, trener i, naravno, spasilac. Pokušali su odmah pomoći mališanu, ali na žalost, nije bilo spasa – kazao je Prguda.

Osnovna škola koju je pohađao dječak koji je preminuo Tragedija Šok, nevjerica i neizmjerna tuga zbog smrti dječaka (9): Bio je vedro i nasmijano dijete
Zatajenje srca potvrdili su i liječnici koji su ubrzo intervenirali.

Juniorski nogometni turnir na kojega je doputovao veliki broj djece iz cijele regije ipak će biti nastavljen no bit će otkazane sve propratne manifestacije.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */