PLUS Hrvatska

TIJELO MALOLJETNIKA PRONAĐENO U ŠUMI: Policija sumnja da je ubijen, susjedi su zgroženi

foto: ilustracija

U Kupincu kod Jastrebarskom danas je pronađeno mrtvo tijelo oko 15.30 sati. Policija je odmah javila kako se sumnja na nasilnu smrt, a Jutarnji list piše kako je maloljetnik nanio smrtonosne ozljede drugom maloljetniku, pozivajući se na informacijama s mjesta događaja.

Tragedija se dogodila u šumskom predjelu iza kućnog broja 155 Gradskog sela, a točne okolnosti stradavanja još se utvrđuju. Policija je oko 15.30 sati dobila dojavu o pronalasku mlađeg beživotnog tijela na puteljku u šumi.

Krvavi obračun

Policija je odmah posumnjala da je riječ o nasilnoj smrti, a ubrzo je pod policijski nadzor stavljen i maloljetnik za kojeg se sumnja da je drugi sudionik ovog krvavog obračuna kojem se pruža pomoć u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj nakon čega će biti podvrgnut policijskom ispitivanju, piše Jutarnji list. Zasad nije poznato kakve je on ozljede zadobio.

Na mjestu događaja su osim policije, bili i Hitna i vatrogasci, a mještai Kupinca su zgroženi. “Čuli smo samo da je netko umro na puteljku. Tko je mrtav, tko ga je našao i tko je priveden, ne znamo”, rekli su za Jutarnji list.

‘Znamo naći ostatke, boce i kondome’

“Nije rijetkost da nama nepoznate osobe odlaze po tom makadamu na ta poljski dio koji je, inače, u privatnom vlasništvu. Znaju tamo pušiti travu i cigarete, družiti se s djevojkama… Kasnije znamo naći ostatke tog druženja od boca alkohola do kondoma, ali nikom ni na kraj pameti nije da bi se tamo netko otišao potući nasmrt”, rekao je jedan susjed.

Nakon policijskog očevida bit će poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */