Magazin

SVJETSKI MEGA CAR DOLAZI U SINJ OVO LJETO // Rambo Amadeus novo glazbeno ime sinjskog alternativnog festivala

S.A.R.S. Music and beer festival, čije će se 16. izdanje održati od 20. do 22. srpnja na jedinstvenoj lokaciji bivše vojarne Ivaniša Nelipića u Sinju, objavio je ime trećeg glazbenog headlinera.

Organizatori iz udruge S.K.U.P. (Sinjski kulturni urbani pokret) objavili su kako će na festivalu prvi put zasvirati regionalni glazbeni kralj  Rambo Amadeus!

Antonije Pušić, pod pseudonimom Rambo Amadeus, najveća je crnogorska glazbena senzacija koja pozornicom vlada skoro tri desetljeća. Ono što ga odvaja od ostalih glazbenika je scenografska predstava za vrijeme nastupa, tekstovi bez dlake na jeziku i kritika glazbenog i društvenog stanja na Balkanu.

Ono što posjetitelje očekuje na ovogodišnjem 16. S.A.R.S. Music and beer festivalu su dobri i raznovrsni bendovi, 40 vrsti craft piva i festivalska atmosfera koja je jedinstvena za Sinj.

Imena novih bendova koji će nastupati na platou Vojarne organizatori će objavljivati svake nedjelje na Facebook stranici S.A.R.S. music and beer festivala https://www.facebook.com/sarssinj/ .

Festivalsku ulaznicu za S.A.R.S. Music and beer festival koja vrijedi sva tri dana po cijeni od samo 85 kuna možete kupiti preko Entrio sustava na sljedećoj adresi: http://bit.ly/2szp0Wu.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */